Бизнес академия, която предлага обучения и консултации с фокус растеж и запазване на богатство чрез реални активи. В академията успешни предприемачи, собственици на бизнеси и консултанти помагат при навигирането в света на бизнеса и инвестициите – недвижими имоти, благородни метали, личен бранд, криптоактиви, правни аспекти на запазването на богатство, трансфер на богатство, бизнес менидмжънт, икономика и пазари.

биснес-консултация-с-Николай-Делчев

Николай Делчев

Николай Делчев притежава над 14-годишен опит в корпоративния свят, където е заемал ръководни позиции във водещи международни компании (Unicredit Bulbank, Coca Cola Hellenic, Coca Cola Enterprises (впоследствие Coca Cola Europacific Partners) и Louis Dreyfus Company) в сектори като банкиране, финанси, информационни технологии, бизнес консултиране, бързооборотни стоки. Притежава множество сертификати в управлението на хора, процеси и проекти. Николай е сертифициран и регистриран в Централизирания електронен портал за медиация към Министерство на правосъдието с фокус търговски спорове. Съосновател и председател на Съвета на директорите в търгуваното на пазара BEAM на БФБ дружество Инфинити Капитал АД.

биснес-консултация-с-Георги-Димитров

Георги Димитров 

Георги Димитров е инвеститор, строител и предприемач. Георги има над 12 годишен опит в строителството на жилищни, индустриални и административни проекти. Работил е по емблематични проекти в София ( „Надежда“, „Гурмазово хаус“, „СЕГ“, „ГОРА“, „Синтезия“, „Нова Дружба“, “Alfa Apartments” и мнoго други). В строителното си портфолио има над 50 000 м2, като изпълнител и консултант, както и над 15 000 м2 като изпълнител и инвеститор. 💼 Собственик на компанията „Джи Ди Кепитъл Мениджмънт“ АД и изпълнителен директор на търгуваното на пазара BEAM на БФБ дружество „Инфинити Кепитъл“ АД. Запишете се на предстоящата конференция сега: 👉 www.rawacademy.bg